info@pitykemotor.hu 

    +36 30 323-86-04

 

Komplex tréning, alapképzés+RING!

A pálya pontos címe: 2072 Zsámbék, Drivingcamp út 1.

A motoros képzések 09.00 órakor kezdődnek és 16.00 óráig tartanak.

Tisztelt Érdeklődők!

A 2017-es motoros évadot új helyszínen, a drivingcamp-ban kezdjük. A pályaválasztás oka az volt, hogy az eddig megszokott magas oktatási színvonalat tovább fejlesztve egy még magasabb szolgáltatási lehetőséget biztosító helyszínen fejleszthessük tovább. Erre a célra a drivingcamp kiválóan alkalmas, ezért megalkottuk a komplex motoros tréninget kezdők és haladók számára egyaránt.

"Mindig az alapoknál kezdj, ebből sosem elég"

Alapgyakorlatok: szlalom, holland kapu, Sági lóhere, kiskör, nyolcas meg a többiek. Gondolhatsz arra, hogy ezt már sokszor csináltam, de hidd el, nem elégszer! Ezek a gyakorlatok mind a hatékony motorkezelést szolgálják a gáz-kuplunk-HÁTSÓ FÉK! együttes használatával. 

Mitől komplex a képzés?

Attól, hogy az ALAPGYAKORLATOK intenzív elsajátítása után dinamikus feladatokat is fogunk gyakorolni a RINGEN, vagyis a kanyarodási-technikákat, helyezkedést a "forgalmi sávban", nézőpont-áthelyezést, továbbá TEREPEN is motorozunk, ami földúton álló testhelyzetű súlypont áthelyezést jelent.

Sok szeretettel várunk benneteket 2019-ben is a drivingcamp-ban. A részvételhez egy egyszerű regisztráció szükséges az info@pitykemotor.hu e-mail címen, vagy közvetlenül a 06-30-323-86-04-es telefonszámon.

A résztvevők létszáma maximum 15 fő, a képzés ára 23.000 ft/Fő. Étkezésre a helyszínen van lehetőség.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdésben állok rendelkezésre:

 

Homonnai Péter

Közlekedésmérnök-tanár

PITYKEMOTOR POLICE-RODEO